13 dic 2006, 1:29

Ще бъда за теб 

  Poesía
667 0 2

Ще бъда

            Слънцето,

топлещо те в студените

дни,

            Луната,

внасяща романтика в

самотните ти нощи,

            Звездите,

посочващи ти верния

път и точното място,

където да намериш мен.

 

Ще бъда за теб

земя и небе,

сън и бъдеще,

огън и вода,

спокойствие и стихия,

рай и ад.

 

Ще бъда аз за

тебе всичко –

и даже повече.

Ще открием

заедно своите

ангели и демони.

Ще се преборим

с тях и ще

изградим с тебе

нашето райско

място, където

винаги да се

откриваме –

без да е нужно

търсене, а просто

чувство – и то

истинско!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??