28 may 2013, 13:46  

Ще бъде 

  Poesía » Otra
476 0 4

 

 

        ЩЕ БЪДЕ

 

 До леглото ти ще идвам всяка нощ

на пръсти, без да ме усетиш,

дори да съм натрапник, лош,

че любовта ме е довела, ще се сетиш.

 

Ще те погледам и помилвам 

нежно, с мека, топла длан,

а може би до теб ще се завия,

но събудя ли те, след това не знам.

 

Ще бъде дълга нощ, като онази,

помниш ли, не бе отдавна,

ти само с обич ми показа

безмълвно как душата се отдава.

--------------------------------------------

И покорна после ще заспи

в прегръдка, чак до сутринта,

тогава ангел свят ще се яви

с вълшебна арфа във ръка.

 

И звуците на вечната соната

за любовта ще зазвучат

със струните най-тънки на сърцата,

Любов, ще те благословят.

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??