25 mar 2005, 11:30

ЩЕ бъде вечер 

  Poesía
1335 0 4
ЩЕ бъде вечер и ти ще си далече,
ще си ранен в сърцето със кинжал
и сълзи кървави ще рониш -
за теб момичето донесло е печал.

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??