Mar 25, 2005, 11:30 AM

ЩЕ бъде вечер 

  Poetry
1336 0 4
ЩЕ бъде вечер и ти ще си далече,
ще си ранен в сърцето със кинжал
и сълзи кървави ще рониш -
за теб момичето донесло е печал.

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??