Обещах... Ще те намеря.
А беше всичко сякаш вчера.
Нима отмина цяла ера
към теб откакто тръгнах аз?
Океани, планини
прекосявах в нощи, в дни
без да спирам... Запомни,
при теб ще съм през зной и мраз.
Разделяха ни векове
и бури зли, и ветрове,
но вечно любовта зове
и води ни със нежен глас.
Ще бъдем заедно отново.
Това е клетва, свято слово.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados