14 abr 2008, 11:02

Ще дам аз любовта си 

  Poesía
623 0 1
Ще дам аз любовта си, когато я поискаш -

не искам никак да те притеснявам,

ще чакам чувствата така да те притиснат,

че само аз надежда да ти давам -


надежда за живот, със нежност пълен,

мечтан в просъница, на ранина,

когато негата душата ти изпълва,

с копнеж да си желаната жена...


Ще те прегърна и обсипя със целувки,

ще бъдеш ти задъхана, в екстаз

от мойте нежни и възбуждащи милувки...

Ще бъдем на небето-  ТИ и АЗ!!!

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??