11 dic 2020, 20:45  

Ще дойде ли светлината? 

  Poesía » De amor
338 1 0

Лъчи дали ще огреят

моя тъжен мрак,

или дните ми ще креят

и не съм ти мил и драг?

Искам усмивката твоя

да топли моето сърце

и звездите в безброя

да дам в твоите ръце.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??