11 дек. 2020 г., 20:45  

Ще дойде ли светлината? 

  Поэзия » Любовная
337 1 0

Лъчи дали ще огреят

моя тъжен мрак,

или дните ми ще креят

и не съм ти мил и драг?

Искам усмивката твоя

да топли моето сърце

и звездите в безброя

да дам в твоите ръце.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??