Ще дойде моят ден,
когато няма вече да съм натъжен,
когато болката ще свърши
и вечността сълзите ще избърше.
За нея ще мисля аз -
уви, ще дойде моят час.
За сетен път светлина ще видя
и от този свят ще си отида.
© Георги Todos los derechos reservados