20.11.2016 г., 16:53 ч.

Ще дойде моят ден 

  Поезия » Философска
326 0 0

Ще дойде моят ден,

когато няма вече да съм натъжен,

когато болката ще свърши

и вечността сълзите ще избърше.

За нея ще мисля аз -

уви, ще дойде моят час.

За сетен път светлина ще видя

и от този свят ще си отида.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??