5 ene 2012, 13:19

Ще дойде пролет... 

  Poesía
671 0 2

Ще дойде време пак да съм щастлива,

ще бъдат дните ми със дъх на свежа пролет,

ще се усещам истинска, и дваж по-жива,

свободна... като птица в своя полет!


Ще спре дъждът, ще го смени дъгата,

ще прати доза ударна с... надежда,

за да събуди и тревите, и цветята,

под нея 'дето вечно се споглеждат.


Ще се разпърхат в шарена фиеста

и пеперудите със сребърни крила,

а над поляните, най-пъстрият оркестър,

ще свири горд, магичен дитирамб.


Край мен по-сини ще запеят небесата,

ще затанцува лудо слънцето по тях,

ще ги приспи с нощта усмихната луната -

приветлива и сладка... като грях...


И тоя ден ще свърши тъй прекрасен,

невероятен, цветен, пълен със мечти,

перфектен, щом целуне ме земята и...

за да повярвам само ще ми трябваш ти!


© Любимата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??