Ще дойде време пак да съм щастлива,
ще бъдат дните ми със дъх на свежа пролет,
ще се усещам истинска, и дваж по-жива,
свободна... като птица в своя полет!
Ще спре дъждът, ще го смени дъгата,
ще прати доза ударна с... надежда,
за да събуди и тревите, и цветята,
под нея 'дето вечно се споглеждат.
Ще се разпърхат в шарена фиеста
и пеперудите със сребърни крила,
а над поляните, най-пъстрият оркестър,
ще свири горд, магичен дитирамб.
Край мен по-сини ще запеят небесата,
ще затанцува лудо слънцето по тях,
ще ги приспи с нощта усмихната луната -
приветлива и сладка... като грях...
И тоя ден ще свърши тъй прекрасен,
невероятен, цветен, пълен със мечти,
перфектен, щом целуне ме земята и...
за да повярвам само ще ми трябваш ти!
© Любимата All rights reserved.