20 dic 2016, 18:47

Ще го покажа 

  Poesía » De amor, Verso libre
955 2 2

 

 

Не само ще ти го кажа с тази целувка,

ще го изрека със сърцето си туптящо...

Чуваш ли го как трепти – като струна

от цигулка, като клавиш от пиано.

 

Влюбих се в теб и си загубих не само ума,

душата ми излезе, за да влезе в твоята,

но така разбрах, че чувствам и живея...

загубих, но спечелих мигове на щастие...

 

Ако искаш може и да не ми повярваш,

може и да не чувстваш това, което и аз.

Но искам да знаеш, че в този живот...

никой няма да те обича като мен.

© Антонио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??