Ще дойда в твоя град
след време и искам
нощите да бъдат твои,
но ти дали ще искаш
на кораба да ме качиш?
Макар и за малко да бъдем
двама, и да забравим за света.
На плажа сред пясъчна дъга
да слушаме вълните как
нежно припяват позната
мелодия...
И нощем на лунна светлина
да ми покажеш как звездите
светят само за нас.
Аз го искам!!!
А Ти???
© Симеонова Симеонова Todos los derechos reservados