14.08.2008 г., 22:17 ч.

Ще искаш ли? 

  Поезия » Любовна
661 0 4

 Ще дойда в твоя град

след време и искам

нощите да бъдат твои,

но ти дали ще искаш

на кораба да ме качиш?

Макар и за малко да бъдем

двама, и да забравим за света.

 

На плажа сред пясъчна дъга

да слушаме вълните как

нежно припяват позната

мелодия...

 

И нощем на лунна светлина

да ми покажеш как звездите

светят само за нас.

 

Аз го искам!!!

А Ти???

© Симеонова Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??