8 may 2008, 11:26

Ще ме целуваш... 

  Poesía » De amor
780 0 1
Ще ме целуваш, аз ще те целувам...

Ще ме погалиш, аз ще те погаля...

Ще те възбуждам, тъй ще те възбудя,

че всичко друго бързо ще забравиш...


Ще те засмуча, ти ще ме засмучеш...

Ще обикалям, ти ще обикаляш...

Ти всяка моя тайна ще научиш,

аз всяка твоя тайна ще узная...


Ще ме задъхаш, аз ще те задъхам...

Ще ме полудиш, аз ще те полудя...

Ще бъдеме един от друг надъхани...

Ще се прегърнем, да не се загубим...

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??