Ще ме обичаш ли?
Ще ме обичаш ли, когато съм уплашен,
ще ми прощаваш ли, когато съм суров,
ще ме целуваш ли, когато съм угрижен,
ще ме милваш ли, когато съм ревнив?
Ще ме жадуваш ли, когато съм далечен,
ще ме прегръщаш ли, когато съм студен,
ще ме искаш ли, когато бъда мрачен,
ще ме очакваш ли ти всеки следващ ден?
Ще ме обичаш ли? Ти гледаш ме с надежда,
че ще бъдеш в мъка и проблеми ти простен.
Ще те обичам! Любовта ми е безгранична!
Ще те обичам! Само остани завинаги до мен!
© Яна Танева Todos los derechos reservados