9 mar 2024, 11:11

Ще ми разкажеш ли сънят си 

  Poesía
105 1 0

Знаеш, че не е на добре до обяд

ще го запомниш ли дотогава 

няма

можеш да ми го разкажеш само

до мен събудиш ли се можеш да не казваш

едно ще сънуваме и го знам

и няма смисъл да го помня тогава

 

Не мога да се меря с тях съзнателно

след, като а подсъзнателни

а ги помня до един и след обяд всичките

    защото там си само ти...

© Stew Carrey Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??