14 may 2007, 16:16

Ще мога ли да те забравя 

  Poesía
1128 0 0
 

Ще мога ли да те забравя някога?  

Да бъда пак щастлив, както бях преди,

да не мисля за твоя глас и твоите очи.

Знам, не мога да искам ти да ме обичаш,

имаш си живота свой, в който място нямам аз,

но приятелство не ми предлагай,

не, недей, от него, зная, ще боли.

По-добре върви и щастлива ти бъди,

а аз, свикнал цял живот да ме боли,

все някак ще се справя, за мене не мисли.

© Павел Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??