25 mar 2010, 0:03

Ще напише някой нещо по мен... 

  Poesía
650 0 8

                                                                                                           * * *

 

... после бавно дъха ми ще пие

в тихо утро в безоблачен ден

по косите съня ми ще трие        

ще рисува в ръцете ми сини следи

и ще пари по дланите нощем

и тогава когато най-много боли

ще закърпва крилете за полет...

и когато затворя завинаги взор

и заглъхна в следите на мрака

ще рисува на прага далечни скали

на които деня да дочакам...

                                      

и ще пише с усмивка нещо по мен...

 

после бавно

дъха ми

ще пие...

 

в тихо утро в безоблачен ден

от косите съня ми ще трие...   

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??