1 mar 2021, 21:11

Ще обичам вечно... 

  Poesía » De amor, Verso libre
397 0 2


Ще обичам вечно...

 

Ще обичам вечно
този отпечатък, който в мен оставяш,
този аромат, който обичам толкова много,
в порите на кожата ми;

ти си всичко, сладко и добро,
което сме извървяли заедно,
местата, които остават в сърцето 
разцъфтяли от съществото ти;

И багажника на моите спомени,
думите, делата ти ще запази,
твоите усмивки и тези целувки,

на безсмъртно присъствие,
и в живота на това тяло, на тази душа
ще останат завинаги...

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Пепи! ❤️😌 Благодаря на всички прочели!
  • Много хубав стих!
    Но пусни спомените да си останат в миналото заедно с чувствата. В бъдещето не се влиза с "минал" багаж
Propuestas
: ??:??