13 oct 2010, 10:21

Ще остана влюбена в спомена 

  Poesía » De amor
863 0 4

Не съм влюбена в теб,

а в спомена, който ми остави.

Дорисувах го -  идеален си за мен - 

поправих това, което не ми се нрави.

 

Направих те идеален, но измислен,

за мен не си това, което си.

И болката ми вече е безсмислена - 

защо да страдам за несъществуващия ти?!

 

Такъв, перфектен и изваян,

ще запазя спомена за теб

и сигурно ще съжалявам,

ако те видя някой ден.

 

Няма да си този, който помня,

няма да си нежен, мил, учтив...

И нека не те виждам, да запазя

спомена измислен, но красив.

 

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??