За доброто ни старо приятелство дай да пием до дъно със теб,
за доброто ни старо приятелство сипвай водка с повечко лед,
нека пием до дъно, а ти ще ме гледаш дълбоко в очите зелени,
ще останеш ли днеска, ще останеш ли утре, ще останеш ли винаги с мене?
Ще останеш ли? Ти си ми нужна, ти ме подкрепяш, когато съм грешен,
когато плача, когато се радвам, когато изглеждам на другите смешен,
не си ме предала, не си ме обидила, ще останеш ли винаги с мене,
че на този живот и сред тази омраза само с тебе се чувствам потребен!
© Васил Todos los derechos reservados
Поздрави!