12 sept 2009, 1:25

Ще поникна по мачтите в бели платна... 

  Poesía
618 0 17

                                                   ... кanadını kıranlara gözyaşı döktün mü... *

 

ще запомня мига

който с теб извървях

и ще тръгна към себе си истинска

в шепи стискам дъха

да ми стигне до край

до където

заглъхнал е

пристанът...

 

ще поникна по мачтите

в бели платна

по косите да бруля със вятъра

и с пречистена нежност

ще търся брега

да закотвя

сърцето си

в пясъка...

 

после бавно ще влея

духа си в морето

да остана завинаги песенна

и с ръцете ти нощем

ще поря небето

когато

си тръгваш

със изгрева...

 

                 * ... плакал ли си някога за тези, които пречупват крилете ти...

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??