28 ago 2011, 22:20

Ще разберем сезона на простимото 

  Poesía » Filosófica
909 0 26

 

Започнахме да се сбогуваме отдавна,

когато още лятото не знаеше

как стъпките сънливи на забравата

превръщат временното в постоянно.

 

Когато разликите диво избуяваха

по границата между минало и настояще.

И възлите понякога успяваха

да задържат на преден план познатото.

 

Провирахме добрите намерения

през иглени уши като камила

с надеждата, че, може би, след време

ще разберем сезона на простимото.

 

Ще върнем на везните равновесието

с усмивката на спомена за лятото.

И просто ще прегърнем тази есен,

в която ще живеем със остатъка...

© Дочка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??