4 ene 2011, 22:25

Ще разбереш!!! 

  Poesía
682 0 0

Ще разбереш!!!


Бях план "Б" за теб,

но сега дойде твоят ред!

Сега е, когато ще разбереш

какво е за капчица любов да си готов да умреш!

До болка да ревнуваш

и да се нуждаеш да целуваш!

Да гледаш в моите очи

и адски да те боли!

Да виждаш само безразличие

и да се питаш сърцето ми чие е!...

Бях план "Б",

ама за теб вече не ме е*е!!!

Сега ще разбереш

какво е от болка сам да се кълнеш!!!

© Моника Зубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??