Ще се намеря ли?... Изгубих се внезапно,
а уж вървях по път познат,
и как така, погледнах се обратно,
изгубих пътя... върнах се назад.
Не искам все по този път да ходя,
на него съм нещастна и сама,
по него все така самотна бродя,
аз искам с теб, до твоята ръка.
Не искам път утъпкан, безлюбовен,
не искам страх, тревоги и вина,
а искам път, различен и съдбовен,
аз искам с теб... до края да вървя.
Ще се намеря... истинска, чрез теб.
© Неземна Todos los derechos reservados