8 ago 2010, 13:21

Ще се научиш да обичаш 

  Poesía » De amor
1348 0 9
Ще се научиш да обичаш

Ще се научиш да обичаш някой ден
и някой ден ще ми повярваш безусловно.
И чувствата ще се научиш да цениш,
които заклеймяваш в невъзможност.

И някой ден от срам ще онемеят думите,
които днес изстрелваш безпощадно.
Без мисъл ще прегърна тяхната греховност
щом в помъдряла искреност, ти, облечеш ги.

Ще се научиш в огнен ад да изковаваш страсти
и да пречистваш любовта с любов - ще се научиш.
И черно-бялото когато оцветиш в нюанси -
ще си готов да ме обичаш с цялата си същност.

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??