Не знай коя съм и не питай,
всеки миг е мъничка тъга...
Не ме познавай, просто съществувай,
нас дели ни само вечността.
Не ме прегръщай и не знай,
че към теб лети копнеж един...
С очи следи по мен, недей оставяй,
просто остани си мой любим.
Посрещни деня с усмивка,
където и да си сега...
Всеки ден със теб притихва,
аз просто ще се слея със нощта...
© Александра Todos los derechos reservados