Feb 27, 2011, 12:33 AM

Ще се слея с нощта 

  Poetry » Love
1351 0 8

Не знай коя съм и не питай,

всеки миг е мъничка тъга...

Не ме познавай, просто съществувай,

нас дели ни само вечността.

 

Не ме прегръщай и не знай,

че към теб лети копнеж един...

С очи следи по мен, недей оставяй,

просто остани си мой любим.

 

Посрещни деня с усмивка,

където и да си сега...

Всеки ден със теб притихва,

аз просто ще се слея със нощта...

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??