13 mar 2010, 14:06

Ще се спреш ли? 

  Poesía » De amor
548 0 2

"Ще се спреш ли?"

Ти ме попита.

А как да спреш

сърцето да обича...

Не моля.

Не плача.

Но страдам.

И ме боли.

Много силно...

Равнодушието е

по-страшно от всичко.

Безразличието убива.

Изтръпвам от пареща

болка в сърцето...

Няма лек за това.

Затова - ще се спра.

Ще се спра да обичам.

Ще затворя в себе си

тази обич.

Ще я заключа

с девет ключа.

И ще ги хвърля в морето...

 

 

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не затваряй любовта в себе си...много ще ти тежи
  • Красива изповеД! Поетите сме нараними хора! А раните зарастват трудно!
Propuestas
: ??:??