18 may 2008, 22:27

Ще се събудим в самота... 

  Poesía » De amor
716 0 14

Със теб се раждам и умирам,
сънувам и в кошмарите крещя,
ала понякога страстта не стига
да стоплиш разкървени две сърца.
Със тебе съм по-силна от смъртта,
над вирове дълбоки тичам,
ала понякога потъвам в тишина

и в дъното й аз не дишам...
Свободна съм да те обичам,
но нямам сили да горя,
а в пепелта, потъпкано сърцето спира
и като въглен тлее любовта...
Прекрасна съм, защото зная, че те имам,
любяща, несравнима със звезда,
но като всеки сън, любими,
ще се събудим в самота...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??