11 dic 2020, 16:39

Ще се завърна 

  Poesía
507 4 5

🎉

Ще се завърна, 

защото знам, че ти ме чакаш,

че си там... Ще се завърна,

а ти ще ме прегърнеш,

и двамата ще досънуваме съня

на приказката ни за любовта.

🎇

Ще се завърна,

та аз не съм си тръгвала:

и ако ще света да преобърна!

Защото на теб оставих си сърцето,

а човек живее там, където

знае, че някой винаги го чака...

🎄

 

https://www.youtube.com/watch?v=-aOfNveNLtM

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??