19 dic 2012, 18:04

Ще си дойда за Коледа 

  Poesía
715 0 1

Ще си дойда за Коледа

като първа снежинка.

Знам, че къщата празна е

като старата изба,

изоставена, прашна...

Мълчалива, елхата

без украса очаква 

да ù сложа подарък...

На дивана до печката

със лице изморено

и ръцете отпуснати

мама гледа за мене...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??