8 may 2008, 15:41

Ще си мой 

  Poesía » De amor
734 0 12

Над нощта ти ще бдя неизменно,

ще съм сянка във всеки твой ден,

ще съм твоя присъда последна

и ще бъдеш последна за мен.

 

Ще съм тайна... и грях... и жарава,

и във теб ще разгарям страстта,

ще съм твоята сладка отрова,

ще съм феята твоя добра.

 

Ще съм всичко!!!

И ТЕБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ!!!

и пред нищо не ще да се спра,

ще съм твоята топла постеля...

Ще се боря до край...

Ще горя...

 

Над нощта ти ще бдя неизменно,

ще съм сянка във веки твой ден,

ще съм твоята обич последна

и ще бъдеш последна за мен!!!

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??