10 sept 2009, 19:53

Ще те чакам... 

  Poesía » De amor
1923 0 13

Ще те чакам... на нашето място,

когато слънцето целува

за сбогом луната,

ще приседна на прага

на твоето минало,

прегърнала нашето

слънчево утре.

Ще те чакам... в края на лятото,

и птици за нас

ще танцуват последно,

ще приседна на прага

на всичко отминало,

и ще бъда жената

на твоето бъдеще...


 

© Румяна Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??