10.09.2009 г., 19:53 ч.

Ще те чакам... 

  Поезия » Любовна
1899 0 13

Ще те чакам... на нашето място,

когато слънцето целува

за сбогом луната,

ще приседна на прага

на твоето минало,

прегърнала нашето

слънчево утре.

Ще те чакам... в края на лятото,

и птици за нас

ще танцуват последно,

ще приседна на прага

на всичко отминало,

и ще бъда жената

на твоето бъдеще...


 

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??