Ще те изчеткам с коментар
възвишен, пълен със хвалби -
Ще те излъжа, че си поетичен цар,
но... жестта ми върни и ти...
Какво ми струва? Малко време
изгубено и повече въображение...
А иначе познай на к'во ми дреме
прочитайки поредното произведение...
*****
Та седнал съм по темата да пиша
нагледал се на сделките подобни -
Върви, върви алъш - вериша,
хвалби се сипят... за класик достойни...
"Велико", "Уникално", "Незабравимо".
Брех, че "скромни" думи куп след куп,
но ми миришат... на фалшиво вино...
Приличат ми и на цветя... връз труп...
*****
Е, ако някой тука се обиди
дали и себе си... не е познал?
И няма ли той без да му се свиди
да хвърли на творбата ми... и малко кал?
Но щом го иска, нека го направи
а аз ще мина бърже ред по ред
и във синхром, с наложените нрави
за всеки ще напиша... че е баш поет...
Баш - Главен, пръв...
18.10.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados