5 oct 2007, 23:58

... ще те намеря 

  Poesía
902 0 17
Очаквай ме...

В най-чистия
копнеж ще те намеря,
по нишката
към тебе щом вървя.

Мечтата ми преля -
сълза е,
творяща и
за двама ни света.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??