5.10.2007 г., 23:58 ч.

... ще те намеря 

  Поезия
815 0 17
Очаквай ме...

В най-чистия
копнеж ще те намеря,
по нишката
към тебе щом вървя.

Мечтата ми преля -
сълза е,
творяща и
за двама ни света.

© Николинка Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??