1 nov 2007, 12:48

Ще те обичам 

  Poesía
1247 0 25

 

 

 

Ще те обичам с изгрева лазурен,
със птиците, отлитащи на юг,
със песните от минало изгубено,
дори да ме боли, ще те обичам...

 

Ще те обичам с пъстрата дъга,
със есенните листи ще ти пиша,
а те ще те откриват след дъжда,
дори да ме боли, ще те обичам...

 

Ще те обичам със снега,
когато се топи по устните
и с всяка падаща звезда,
дори да ме боли, ще те обичам...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??