1.11.2007 г., 12:48 ч.

Ще те обичам 

  Поезия
1215 0 25

 

 

 

Ще те обичам с изгрева лазурен,
със птиците, отлитащи на юг,
със песните от минало изгубено,
дори да ме боли, ще те обичам...

 

Ще те обичам с пъстрата дъга,
със есенните листи ще ти пиша,
а те ще те откриват след дъжда,
дори да ме боли, ще те обичам...

 

Ще те обичам със снега,
когато се топи по устните
и с всяка падаща звезда,
дори да ме боли, ще те обичам...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??