7 mar 2010, 8:47

Ще те открадна! 

  Poesía
762 0 3

Секунда, минута, час, денонощие!

Няма никакво значение ден ли е, нощ ли е!

Усещам аромата и изпълвам дробовете си,

с ръка на главата изпълвам редовете си.

Картината е есенна, някак си е хладно,

метафората би казала, че кученцето е гладно.

Докато то крадеше хляб, той целувка си открадна!

Без да мисли много, видя възможност и я грабна!

Беше безобиден обир, водещ към голяма цел,

важно е да следваш пътя, по който си поел.

Безцелно, когато слънцето ти свети в очите,

но те топли и изсушава ти сълзите.

Вплетените пръсти и чуждата коса,

равномерни стъпки и ухо без обица.

Видимите думи и вече чутите мисли!

Не знам как да се обърна - на Мис ли?

Стъпка, търсена или избягвана такава,

казвал съм - живея в спомен - част от изкривена права!

Едно нещо ще свърша, преди да падна -

каквото и да става ще те открадна!

© Сиян Ривери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Впечатляващи рими. Особено "Мис ли" -- "мисли" ми напълни душата -- за малко да падна, както се почесвах по ухото. С крак, разбира се
  • с ръка на главата и крак зад врата :P
  • ОТКРАДНИ СИ СИЯН,КЛЮЧ ДА ТЕ ОСВОБОДИ ОТ ТАЗИ ИЗКРИВЕНА ПРАВА.ДУШАТА НЕКА ДА ЛЕТИ, А ДА НЕ ПАДА!!!
Propuestas
: ??:??