ЩЕ ТЕ ПОТЪРСЯ
Потъвам в спомените често -
докосвам обич, суета.
Животът ми поиска ресто
и ме превърна в самота.
От детската прегръдка вкусих
не порива на любовта,
а съвестта, в която сгуших
човешката си правота.
Заложих! Всичко проиграх.
Но в правилата на играта
по-късно аз разбрах,
че ме излъгала съдбата.
Ще те потърся за разплата,
че ми почерни младостта.
Сега не питам за вината,
а търся обич на баща!© Лейди Ди Todos los derechos reservados