2.01.2009 г., 16:46 ч.

Ще те потърся 

  Поезия » Друга
936 0 8

ЩЕ ТЕ ПОТЪРСЯ

 

Потъвам в спомените често -

докосвам обич, суета.

Животът ми поиска ресто

и ме превърна в самота.

 

От детската прегръдка вкусих

не порива на любовта,

а съвестта, в която сгуших

човешката си правота.

 

Заложих! Всичко проиграх.

Но в правилата на играта

по-късно аз разбрах,

че ме  излъгала  съдбата.

 

Ще те потърся за разплата,

че ми почерни младостта.

Сега не питам за вината,

а търся обич на баща!

© Лейди Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??