26 abr 2024, 11:33

Ще те позная само ако ти... 

  Poesía » De amor, Formas graves
100 6 5

Ще те позная само ако ти

възвърнеш нежните си висоти.

Небето ти лазурното желая

и слънцето ти топло да блести

от чувствата напомнящи за рая.

 

Небето ти лазурното желая,

небето ти с безбройните звезди.

Аз търся откровените следи

до теб да стигна и да те позная.

 

Аз търся откровените следи,

за хоризонтите от теб мечтая.

И изгрева, и залеза бъди –

денят ми и нощта ми със мечти.

В предреченото вярвам до омая

и в миг усмихнат пак ще те позная.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??