30 ago 2006, 17:13

Ще те прегърна 

  Poesía
764 0 5

Ще те прегърна
без да мисля за това
колко пъти
изоставена се будя...
Ще те целуна
с предана Душа
без да питам
колко си целувал...
Ще те Обичам
и на сутринта
когато
ще ми обясняваш
пак студено
да не те боготворя така
защото ще съм наранена...

© Десислава Панчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??