9 may 2008, 16:14

Ще те търся!!! 

  Poesía » De amor
805 1 8
 

Търсих погледа ти в чужди очи,

но като твоя в ничии нямаше,

вглеждах се дълго в тях, но уви,

така силно никой не ме изгаряше.

 

 

Търсех усмивката ти на чуждо лице,

но всяка следваща беше фалшива,

сравнявах ги с твоето, но знаех добре,

в съзнанието едно е и не се изтрива.

 

 

Топлината ти търсех в чужди ръце,

но те бяха студени и груби,

нямаха силата на твоите две,

забиваха се в мен като куршуми.

 

 

Любовта ти търсех в чуждо сърце,

но тя не беше една и съща,

обич намирах, но не ми бе добре

и все към спомените се връщах.

 

Тогава разрових дълбоко в себе си

и намерих малко парченце от теб,

скрих го навътре в сърцето си,

ще те търся, дори дните да са безчет!!!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??