6 jun 2009, 23:35

Ще те запомня 

  Poesía » De amor
1259 0 11

Ще те запомня с лятото жарко,

с топлите като слънце ръце.

С горещите ласки на пясък,

с жадния зов за море.

 

Ще те запомня с целувките -

солени, изгарящо парещи,

със следите незаличими по кожата,

като стъпки останали в пясъка.

 

Ще те запомня с усмивката закачлива,

като вълна, която играе с брега,

с ореол пеперуден и цветен,

в тъмното като ярка звезда.

 

Ще те запомня като миг,

кратък, сладък до болка.

Когато с блясък в очите

крадеше мислите ми и мечтите.

 

Ще те запомня с лекия,

нежен допир на бриз.

С уханието сладостно

на сол, цветя и… любов…

© Елена Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??