24 nov 2009, 1:30

Ще ти липсвам 

  Poesía » De amor
1720 1 6

Ще ти липсвам, когато
те докосне студеният вятър.
Ще ти липсвам, когато
пак играеш в поредния театър.
Ще ти липсвам, когато
търсиш обич във други очи.
Ще ти липсвам, когато
моят стих в тишината звучи.
Ще ти липсвам, когато
си самотен преди да заспиш.
Ще ти липсвам, когато
във мечтите си сини летиш.
Ще ти липсвам, когато
други устни целуваш във мрака.
Ще ти липсвам, когато
Тя на нашата пейка те чака.
Ще ти липсвам, когато
те опари отново лъжата.
Ще ти липсвам, когато
се разлива във тебе тъгата.
Ще ти липсвам, когато
парят сълзи във твойте очи.
Ще ти липсвам, когато
искаш обич на друг да дариш.
Но тогава ще бъда вече твърде далече.
Твойто време със мен безвъзвратно изтече.
Теб сега те боли, но и мен ме болеше.
Беше сън любовта, аз събудих се вече.

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??